PENTRU FIECARE

copil județ lucrător cu copiii lucrător cu preșcolarii lucrător cu preadolescenții lucrător cu adolescenții părinte

CURSUL BIBLIC ONLINE

Cursul Biblic prin Corespondență din România oferă copiilor oportunitatea și bucuria de a învăța despre Dumnezeu. Copiii trimit scrisori prin poștă către AMEC și primesc, tot prin poștă, răspuns la scrisorile lor, dar și mici cadouri, premii și diplome. Mulți dintre cei care au studiat în trecut aceste lecții sunt implicați acum în lucrarea creștină ca voluntari, misionari, pastori sau lucrători cu normă întreagă în organizația AMEC. Adesea primim scrisori de la părinți care ne spun: „Am făcut Cursul Biblic prin Corespondență când eram copil, iar acum vreau ca și copiii mei să facă acest curs“.

Din cauza dificultăților tot mai mari legate de serviciul poștal din România, am transferat multe dintre aceste lecții în mediul online, adăugând și altele noi. Cursul Biblic Online este versiunea online a Cursului Biblic prin Corespondență. Este o oportunitate excelentă pentru copii să studieze cu regularitate Cuvântul lui Dumnezeu.

Dacă nu v-ați înscris încă la aceste cursuri, n-ați vrea s-o faceți chiar acum? Ele pot fi parcurse de copii sau de întreaga familie împreună. Conținutul cursurilor este excelent și este actualizat în permanență.

Fă clic AICI pentru a accesa Cursul Biblic Online.