PENTRU FIECARE

copil județ lucrător cu copiii lucrător cu preșcolarii lucrător cu preadolescenții lucrător cu adolescenții părinte

DĂRUIEȘTE

Suntem conștienți de faptul că Dumnezeu ne-a făcut să fim dependenți unii față de ceilalți, și că lucrarea la care ne-a chemat pe fiecare, nu o putem face singuri (Efeseni 4:16). Dacă dorești să dăruiești pentru ca noi să putem ajunge cu Evanghelia la cât mai mulți copilași, o poți face prin una din modalitățile de mai jos.

Îți mulțumim că iei în considerare să ne ajuți în acest mod. Gestul tău ne va fi de mare ajutor.

1.

Direct în contul AMEC

Orice donație poate fi făcută direct în unul din conturile noastre, în funcție de moneda în care dorești să dăruiești.

LEI:  RO21 RNCB 0227 0360 5905 0001
$:     RO91 RNCB 0227 0360 5905 0002
£:     RO64 RNCB 0227 0360 5905 0003
€:     RO37 RNCB 0227 0360 5905 0004

2.

Direct unui lucrător

Dacă cunoști personal un lucrător AMEC, îi poți oferi acestuia darul tău. Contactează-l și spune-i că dorești să îl sprijini financiar.

Sau poți alege un lucrător/familie de pe pagina echipei. Dacă dorești să ajuți în acest mod, contactează-l și spune-i că dorești să îl sprijini financiar.

3.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Statul îți oferă oportunitatea de a redirecționa 3,5% din impozitul care ți-a fost luat în anul precedent către orice ONG. Poți folosi această oportunitate pentru a sprijini AMEC, completând formularul 230.

4.

Dăruiește pentru un județ specific

Dacă dorești să dăruiești pentru un județ specific, sau poate chiar pentru județul în care locuiești sau te-ai născut, interesează-te dacă există un lucrător în acel județ (poți căuta AICI).

5.

Dăruiește pentru un proiect specific

Evenimentele care necesită sprijin financiar au fost publicate în formă de proiecte pe saitul Fiecare Copil. Intră acolo, și alege un proiect pentru care dorești să dăruiești.

6.

Dăruiește cu regularitate

Dacă Domnul îți pune pe inimă, poți decide să dăruiești lunar (sau la un anumit interval de timp decis de tine). Ne-ar ajuta foarte mult dacă am avea o predictibilitate financiară. Fie că este vorba de sprijinul unui lucrător, a unui proiect pe termen lung sau a unui departament, avem nevoie de donatori care dăruiesc regulat.